CitySightseeing Brussel Hop on Hop off

Ontdek Brussel op een andere manier! Een unieke Hop on Hop off ervaring!

Stap in één van de rode open top dubbel dekkers van City Sightseeing Brussels en maak onze 2 lijnen.

Lijn 1 of de blauwe lijn, Brussels – Atomium, brengt u naar het Noordelijke deel van Brussel en zal u de Cathedraal, St Hubertus Gallerijen, het Casino, de shoppingsregio van de Nieuwstraat, het Koninklijk Paleis van Laeken met de Koninklijke Serres, het Atomium en Mini-Europa, de Basiliek, de designers en stylisten, de Sint Goriks-wijk, de eigenlijke binnenstad, de rand van de Grote Markt en Manneken-Pis.

Lijn 2 of de rode lijn, Brussels – Europe, zal u volgende zaken laten ontdekken: de Kunstberg, de Zavel met de antiquairs, de Louiza wijk met luxueuse shopping, het Viktor Horta museum, Ter Kameren Bos met de Abdij, het Flageyplein met de Art Nouveau huizen, het Jubelpark met grote musea, en de Europese Instellingen. We beeindigen de rit met het Park van Brussel en het Koninklijk Paleis.

Met uw ticket van 24 of 48 uur, kan u naar believen op- en afstappen op beide lijnen om te ontdekken wat Brussel te bieden heeft: historisch, groen,internationaal, Art-Nouveau, designer, shopping, enzovoort. Elke lijn duurt 75 minuten en beide geven u een prachtig zicht over Brussel.

Geniet van City Sightseeing Brussels met onze Hop on Hop off bussen.

Bekijk onze Brussels Guide Bekijk onze routes